2022ko San Martzialetako menu bereziak

1. MENUA

10€ Pertsonako

PLATER NAGUSIA + POSTREA

(Aukeratzeko)

-Arroz gorria oilaskoarekin eta barazkiekin

-Lasagna bolognarra

-Albondigak barazki saltsan

-Oilasko kurria arrozarekin (pikantea)

-Samingoxoa

-Gazta-tarta fruta marmeladarekin

-Udareak koko eta hur krunblearekin

-Txokolatezko brownia

2. MENUA

13€ Pertsonako

1.PLATERA + 2.PLATERA + POSTREA

(Aukeratzeko)

-Pikilo pudina

-Entsaladila errusiarra

-Haragiz betetako piperrak

-Bakailuz betetako piperrak

-Oilasko kurria arrozarekin (pikantea)

 -Oilasko izter gisatua tomatearekin eta piperrekin

-Albondigak barazki saltsan

-Arroz gorria oilaskoarekin eta barazkiekin

-Samingoxoa

-Gazta-tarta fruta marmeladarekin

-Udareak koko eta hur krunblearekin

-Txokolatezko brownia

3. MENUA

16€ Pertsonako

1.PLATERA + 2.PLATERA + POSTREA

(Aukeratzeko)

-Arrain Pudina

-Onddo pudina

-Haragiz betetako piperrak

-Bakailuz betetako piperrak

-Txerri masailak saltsan patata purearekin

 -Txerri sahieskiak tenperatura baxuan patata purearekin

-Bakailua tomatearekin eta piperrekin

-Legatza saltsa berdean

-Samingoxoa

-Gazta-tarta fruta marmeladarekin

-Udareak koko eta hur krunblearekin

-Txokolatezko brownia

4. MENUA

20€ Pertsonako

1.PLATERA (x2) + 2.PLATERA + POSTREA

(Aukeratzeko)

-Arrain Pudina

-Onddo pudina

-Haragiz betetako piperrak

-Bakailuz betetako piperrak

-Entsaladila errusiarra

-Txerri masailak saltsan patata purearekin

 -Txerri sahieskiak tenperatura baxuan patata purearekin

-Bakailua tomatearekin eta piperrekin

-Legatza saltsa berdean

-Samingoxoa

-Gazta-tarta fruta marmeladarekin

-Udareak koko eta hur krunblearekin

-Txokolatezko brownia

Menuz kanpoko plater solteak

-Arrain, pikilo edo onddo pudina (pudin 1, 5 errazio)……………………………………………………….25€ unitatea

-Hirugihar eta gazta edo sasoiko barazki kitxea (Kitxe 1, 8 errazio)……………………..15€ unitatea

-Ensaladilla errusiarra (*Errazioa, 250 gr.)…………………………………………………………………………………………..15€ Kiloa

Haragiz, bakailuz edo onddoz betetako piperrak (*Errazioa, 250 gr.)……………………..18€ Kiloa

-Lasagna bolognarra (*Errazioa , 400 gr.)………………………………………………………………………………………….20€ Kiloa

-Lasagna beganoa (*Errazioa, 400 gr.)……………………………………………………………………………………………….16€ Kiloa

-Arroz gorria oilaskoarekin eta barazkiekin (*Errazioa, 400 gr.)…………………………………..16€ Kiloa

-Oilasko-kurria arrozarekin (pikantea) (*Errazioa, 400 gr.).…………………………………………..16€ Kiloa

-Bildotsa tenperatura baxuan (*Errazioa, 350 gr.)……………………………………………………………….33€ Kiloa

-Txerri sahieskiak tenperatura baxuan (*Errazioa, 350 gr.)…………………………………………….30€ Kiloa

-Txerri masailak saltsan (*Errazio, 350 gr.)…………………………………………………………………………………30€ Kiloa

-Albondigak barazki saltsan (*Errazioa, 350 gr.) ………………………………………………………………….20€ Kiloa

-Oilasko izter gisatua tomatearekin eta piperrekin (*Errazioa, 350 gr.)……………..22€ Kiloa

-Patata purea (*Guarnizio errazioa, 100 gr.)……………………………………………………………………………………6€ Kiloa

-Arroz txuria (*Guarnizio errazioa, 80 gr.)…………………………………………………………………………………………6€ Kiloa

-Entsalada berdea………………………………………………………………………………………………………………………………….2€ Errazioa

-Legatza saltsa berdean (*Errazioa, 300 gr.)…………………………………………………………………………..24€ Kiloa

-Bakailua tomatearekin eta piperrekin (*Errazioa, 300 gr.)………………………………………..24€ Kiloa

-Postreak………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….3€ Errazioa

*Gure gomendioa razioko

-Arrain, pikilo edo onddo pudina (pudin 1, 5 errazio)

25€ unitatea

-Hirugihar eta gazta edo sasoiko barazki kitxea (Kitxe 1, 8 errazio)

15€ unitatea

-Ensaladilla errusiarra (*Errazioa, 250 gr.)

15€ kiloa

Haragiz, bakailuz edo onddoz betetako piperrak (*Errazioa, 250 gr.)

15€ kiloa

-Lasagna bolognarra (*Errazioa , 400 gr.)

20€ kiloa

-Lasagna beganoa (*Errazioa, 400 gr.)

16€ kiloa

-Arroz gorria oilaskoarekin eta barazkiekin (*Errazioa, 400 gr.)

16€ kiloa

-Oilasko-kurria arrozarekin (pikantea) (*Errazioa, 400 gr.)

16€ kiloa

-Bildotsa tenperatura baxuan (*Errazioa, 350 gr.)

33€ kiloa

-Txerri sahieskiak tenperatura baxuan (*Errazioa, 350 gr.)

30€ kiloa

-Txerri masailak saltsan (*Errazio, 350 gr.)

30€ kiloa

-Albondigak barazki saltsan (*Errazioa, 350 gr.)

30€ kiloa

-Oilasko izter gisatua tomatearekin eta piperrekin (*Errazioa, 350 gr.)

22€ kiloa

-Patata purea (*Guarnizio errazioa, 100 gr.)

6€ kiloa

-Arroz txuria (*Guarnizio errazioa, 80 gr.)

6€ kiloa

-Entsalada berdea

2€ Errazioa

-Legatza saltsa berdean (*Errazioa, 300 gr.)

24€ kiloa

-Bakailua tomatearekin eta piperrekin (*Errazioa, 300 gr.)

24€ kiloa

-Postreak

3€ Errazioa

*Gure gomendioa razioko

Eskariak gutxienez astebete lehenago egin beharko dira, telefonoz edo emailez.

  +34 722 249 869               info@larrea.eus

Eskariak jasotzeko ordutegia

        Astelehenetik Larunbatera 10:30-14:30

Janaria hotzean eta ontziratuta ematen da

Taldeko eskaeretan, menu bera behar hartu behar da guztientzat,

*Aukera begetarianoa , beganoa eta edozein elikadura-intolerantziak izan ezik (egokitzapenak kontsultatu).

Garaian-garaiko kalitatezko osagai naturalak, bertako elikagaiak, ekologikoak, ekoizleei zuzenean erositakoak eta bidezko merkataritzan oinarritutakoak.

Elikadura osasungarria,
era azkar, sinple eta erosoan

Garaian-garaiko kalitatezko osaigai naturalekin

Bertako elikagaiak, ekoizleei zuzenean erositakoak eta bidezko merkataritzan oinarritutakoak.

Berziklatu eta berrerabili daitezkeen ontziak

Zero zabor kontzeptua helburutzat hartuz, ontzi berrerabilgarriak ditugu, eta ezinezkoa zaigunean, konpostagarriak erabiliko ditugu.

Etxeko betiko errezetak eta sukalde osasungarria

Atzoko eta gaurko errezetak. Begetariano eta beganoentzako aukerak eskainiko ditugu.